Mattemaur i høstregnet


Når høstværet setter inn for fullt, og det blåser og regner ute, kan det bli behov for å aktivisere barna innendørs. Kombinèr gjerne matematikk og fysisk aktivitet ved å bruke Mattemaur. La barna løpe, hinke, rulle, krype og hoppe mens de henter brikker og plasserer dem på riktig regnestykke på brettene. Denne aktiviteten kan brukes som en lek, eller som en konkurranse i form av en stafett. Fortvil ikke om gymsalen er opptatt og du ikke har et egnet lokale! Dette kan foregå i gangen, garderoben eller rett og slett mellom pultene i et klasserom. Barna er ikke så kravstore, og blir ofte glade bare de får små avbrekk med innslag av fysisk aktivitet.

De herlige barna på bildet veksler mellom å løpe og krype fram til brettene.

Mattemaur har oppgaver på brettene som er tilpasset barnas nivå, og de kan addere og subtrahere alt fra mengder, terningsymboler og tallsymboler. De minste kan øve seg i tallområdet opp til 10, mens de som er eldre kan få trening i tallområdet opp til 20. I løpet av oktober kommer våre nye spill med multiplikasjon og divisjon, og disse vil være supre for aktivitet på mellomtrinnet også :-). Ikke la dårlig høstvær hindre deg i å legge til rette for aktivitet og læring, spill MATTEMAUR!

Hovedsaker
Nyeste innlegg
Følg Oss!
  • Facebook Classic
  • Instagram App Icon