KAMPANJE

Vi feirer våre nye produkter og tilbyr -20% på alle våre spillpakker ut året! Endelig kan vi også tilby Mattemaur med multiplikasjon og divisjon!

Er du interessert i matematikk og læring? Ønsker du å få barn interessert i og motivert for matematikkfaget? Vil du gjøre en innsats for realfagssatsingen i samfunnet? Liker du å koble læring opp mot fysisk aktivitet?

Da kan Mattemaur være noe for deg :-)

Våre spill er nivådelte, magnetiske, gir trening i de fire regnearter, kan aktivisere mange samtidig og kan brukes både inne og ute. Alle våre spill leveres i hendige bærevesker.

Vi har en egen Barnehagepakke. I tillegg har vi Skolepakke 1 bestående av addisjon og subtraksjon, Skolepakke 2 bestående av multiplikasjon, og Skolepakke 3 bestående av divisjon. Mattemaur med multiplikasjon og divisjon er nå ferdig produsert, og de ventes til vårt lager i løpet av desember.

Vi tilbyr ekstra god pris ved bestilling av alle fire regnearter!

Vi har både skolepakker med addisjon og subtraksjon og barnehagepakker på lager.

Se priser og flere bilder på vår hjemmeside mattemaur.no under nyheter (KAMPANJE) og produkter, eller send en epost til mattemaur@gmail.com for mer informasjon

Gjør trening og automatisering av gangetabellen morsom og motiverende. La elevene få spille Mattemaur, øve seg på sitt nivå og oppleve mestring . De kan spille alene, med eller uten stoppeklokke, eller i lita gruppe som et lottospill. Om man ønsker å kombinere med fysisk aktivitet kan en dele elevene inn i lag og arrangere stafetter, hinderløyper, stjerneorientering med mer :-)

TALL + MESTRING = LÆRING

Hovedsaker
Nyeste innlegg
Følg Oss!
  • Facebook Classic
  • Instagram App Icon