Mattemaur får gode tilbakemeldinger :-)


1.-4.trinn hadde den 19.april aktiviteter på tvers av klassetrinnene, og en av gruppene på ca 15 elever skulle arbeide med ulike (og valgfrie) spill en hel dag. De hadde et stort utvalg av spill til rådighet, og humøret i gruppa var på topp. På slike dager skal elevene både skrive, tegne og fortelle fra dagen. Vi i Mattemaur ble ekstra glade da vi oppdaget at Mattemaur-stafett var det spillet som mange av elevene likte best og syntes var artigst :-).

Vi lagde små hinderløyper i klasserommet hvor elevene hoppet over pulter og krøp under stoler på vei til brett og brikker. De som hadde prøvd en gang, ville gjerne prøve igjen. Elevene valgte ulike vanskegrader på brettene og alle opplevde mestring!

Hovedsaker
Nyeste innlegg
Følg Oss!
  • Facebook Classic
  • Instagram App Icon